Lucian Iliescu, primar municipiul Giurgiu: “Candidez pentru ultima dată la această funcţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru mandate câştigate pentru fotoliul de primar al municipiului Giurgiu şi a cincea candidatură depusă luna trecută, Lucian Iliescu se gândeşte serios să renunţe la administraţia publică.

Primarul în exerciţiu al municipiului şi totodată reprezentantul USL la alegerile locale din iunie susţine că acestea ar putea fi ultimele din cariera sa de politician.

Lucian Iliescu (65 de ani) a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că cea de-a cincea candidatură pentru primăria Giurgiu ar putea fi ultima la care participă.

“Vă spun în premieră că voi candida, poate, pentru ultimul meu mandat la primăria Giurgiu. O să vă spun şi de ce m-am hotărât să o fac din nou. Candidez pentru că este o perioadă în care România poate fi condusă la vârf , pentru că îmi doresc să ajungem la Guvernare şi să îl văd pe Crin Antonescu preşedinte al ţării” a spus Lucian Iliescu.

Edilul a mai afirmat că, din punctul său de vedere, este o campanie slab reprezentată şi că nu se teme de concurenţă.

“Este o campanie foarte simplă. Niciodată n-au fost atât de puţini reprezentaţi, independenţi şi oameni aflaţi la primul drum, asta ca să nu îi jignesc” a mai afirmat Lucian Iliescu.

Lucian Iliescu este de profesie inginer, absolvind în anul 1969 Facultatea de Mecanică a Institutului Politehnic Bucureşti. Timp de 12 ani (1977-1989) a fost director general al ICMUG Giurgiu. După Revoluţie a intrat în afaceri, pentru ca în 1996 să candideze din partea PSM la funcţia de primar al municipiului, fiind ales. I-au urmat alte trei mandate (2000, 2004 şi 2008), toate trei obţinute ca membru al PNL.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Giurgiu despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite