Liga lui Mitică, mereu surprinzătoare. Astra Giurgiu se cazează în Bulgaria înaintea partidei cu CSMS Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată în Liga I, o echipă care evoluează pe teren propriu optează pentru o cazare într-o altă ţară. Nemulţumiţi de condiţiile oferite de hotelurile din Giurgiu, oficialii formaţiei FC Astra au decis să-şi cazeze jucătorii şi staff-ul tehnic în Bulgaria.

Dacă giurgiuvenii de rând preferă încă să meargă la cumpărături sau distracţie în oraşul Ruse aflaţi la câţiva kilometri de municipiu, iată că cel de-al cincilea oraş ca mărime al Bulgariei reprezintă soluţii şi pentru sport.

Un hotel de patru stele situat în zona centrală a oraşului bulgăresc Ruse a devenit pentru o noapte „casa” celor de la FC Astra. Pe lângă confort, se pare că acesta oferă şi servicii de calitate la un preţ mult mai bun decât în România.

„Primele două cantonamente nu ne-au satisfăcut. N-a fost nici foarte rău dar nici foarte bine. Prima oară am stat în oraş, a doua oară la o pensiune situată la 48 de kilometri de Giurgiu şi făceam peste o oră pe drum. Am căutat mai bine şi am găsit soluţia în Bulgaria. Un hotel de patru stele, servicii bune şi distanţa foarte mică” a declarat antrenorul formaţiei giurgiuvene, Gheorghe Mulţescu.

În timp ce FC Astra s-a cazat în Bulgaria, adversarii de vineri ai giurgiuvenilor s-au cazat la un hotel de trei stele din municipiu.

Partida dintre FC Astra Giurgiu şi CSMS Iaşi va avea loc vineri, 26 octombrie, cu începere de la ora 21.30, pe arena centrală din complexul sportiv „Marin Anastasovici”.

După douăsprezece runde, Astra Giurgiu ocupă locul 4, cu 21 de puncte, în timp ce formaţia CSMS Iaşi este pe 17 cu numai 5 puncte acumulate.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite