Licitaţie pentru reabilitarea Colegiului “Ion Maiorescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia “Pro Maiorescu” va organiza în data de 14 mai, în foaierul Teatrului “Tudor Vianu” o expoziţie cu vânzare, cu ocazia sărbătoririi Zilei Absolvenţilor Colegiului “Ion Maiorescu”.

“Elevii instituţiei vor confecţiona diferite obiecte supradimensionale, iar în aceste zile vor finaliza  două dintre acestea, cum ar fi o paletă de tenis de doi metri lungime şi un creion gigant cu o lungime de aproximativ patru metri ” a spus pentru “Adevărul de Seară”, coordonatoarea Violeta Grozea, profesor de desen.
Lucrările elevilor de la Maiorescu vor fi expunse pentru a fi licitate, banii find folosiţi pentru  lucrări de reparaţii ale colegiului. Reabilitarea clădirii a început în anul 2007 şi nu a fost finalizată nici până astăzi.
 Totodată, iniţiatorii asociaţiei au înfiinţat şi o pagină web care este administrată de elevi, prin care se face propagandă pentru salvarea liceului. Pe holul liceului este amplasată şi o urnă cu mesajul “Daţi un leu pentru liceu”. Pentru refacerea colegiului giurgiuvean este nevoie de aproximativ 5,5 de milioane de lei.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite