La furat de cablu din rețeaua aeriană de alimentare cu energie electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O mașină, în care se aflau patru bărbați din comuna Băneasa, a fost trasă pe dreapta de polițiștii giurgiuveni. În urma controlului, polițiștii au găsit în mașină peste 12 kg de sârmă de cupru. Doi dintre ei au recunoscut că au furat un cablu de 90 de metri din rețeaua aeriană de alimentare cu energie electrică.

Autoturismul în care se aflau cei patru bărbați a fost tras pe dreapta de polițiști pe șoseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu. În urma controlului desfășurat, polițiștii au descoperit în portbagajul mașinii 12,9 kg sârmă de cupru și două bucăți profil metalic de 1,20 m lungime fiecare, despre care niciunul dintre ei nu a știut să dea explicații.
Sperând că vor scăpa fără prea multe consecințe, doi dintre cei patru pasageri din mașină le-au spus polițiștilor că au sustras din rețeaua aeriană de alimentare cu energie electrică, de pe o stradă din zona Silozului Băneasa, un cablu de aproximativ 90 m lungime,  iar cele două bare metalice le-au sustras din gardul împrejmuitor al fostei farmacii umane cu intenţia de a le valorifica  la un centru de achiziţii.
Acum, bărbații sunt cercetați pentru furt calificat și distrugere.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite