Românii de la Giurgiu se duc la bulgari, la mall. Filmele sunt de două ori mai ieftine ca în Bucureşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile pentru filmele rulate la bulgari sunt cu 50% mai mici decât la mallurile din Bucureşti. Centrele comerciale din Capitală nu mai sunt atractive pentru giurgiuvenii care au ales să profite de preţurile promoţionale practicate la noul mall deschis de aproximativ o lună la Russe.

Apropierea dintre Giurgiu şi Russe a devenit de maxim interes atât pentru giurgiuveni dar şi pentru românii din Bucureşti. Preţurile mai mici pentru concedii, elecrocasnice, produse alimentare şi îmbrăcăminte i-au atras pe oameni ca un magnet.
Giurgiuvenii n-au ratat ocazia de a încerca şi preţurile practicate de noul Mall deschis pe 21 decembrie la Russe, cu o suprafaţă închiriabilă de 40.000 mp, realizat pe trei niveluri, 160 de magazine şi 1.200 de locuri de parcare.
Situat pe bulevardul Lipnik, cel mai mare Mall din Peninsula Balcanică cuprinde printre altele, un hypermarket Carrefour şi zece săli de cinematograf ale Cinema City, cu o capacitate de aproape 2.000 de locuri. Cinematograful oferă acelaşi confort care se regăseşte şi în cele din Bucureşti, sunet surround pe cinci canale, proiectoare 3D şi ecrane uriaşe.

7 leva, biletul pentru adulţi

Chiar şi aşa, giurgiuvenii sunt mai interesaţi să treacă podul Prieteniei şi să plătească taxa de pod decât să meargă în Capitală, e mai ieftin şi distanţa se parcurge în maximum 20 de minute. Un bilet la film este cu până la 50% mai ieftin decât aici, pentru filmele noi, iar cheltuiala cu taxa de pod este mai mică dacă se merge cu prietenii, tariful pentru aceasta fiind de 7 euro, doar pentru dus.
Preţul unui bilet la filmele normale rulate în Mall-ul de la Ruse este de 7 leva(14 lei) pentru adulţi şi 6 leva(12 lei) pentru copii, persoane cu dizabilităţi şi pensionari. Filmele pot fi urmărite atât dublate dar şi subtitrate în limba bulgară.

image

“Am fost la Mall în Russe şi mi-a plăcut. Preţurile sunt convenabile iar la film sunt mai mici decât cele din Bucureşti. Condiţiile sunt foarte bune şi o să mai merg”, Mădălina Tatu (20 ani).

Hipermarketurile, tentante pentru români

Joia, cei care vin la film au parte de reduceri, preţul fiind de 5 leva(10 lei) pentru toate categoriile. Pasionaţii de filme 3D pot să urmărească cele mai noi producţii pentru 10 leva(20 lei), în cazul adulţilor şi 8 leva(16 lei) pentru copii şi restul categoriilor.
Giurgiuvenii contribuie la economia bulgarilor având în vedere că hipermarketurile sunt pline de giurgiuveni şi nu numai care-şi fac cumpărăturile de aici, atraşi de preţurile mult mai prietenoase.

“Mă duc săptămânal la hipermarketurile din Russe şi mă axez în principal pe produse alimentare, detergenţi, obiecte de uz caznic şi odată ce ajung acolo alimentez şi maşina pentru că preţul combustibilului”, Petre Andrei(33 ani).

Preţul pentru un litru de benzină Premium fără plumb este de 2,10 leva(4,2 lei) la pompele bulgăreşti faţă de 5,3 lei la cele din Giurgiu.
De asemenea, un kilogram de brânză la Russe costă 10 lei, cu patru lei mai ieftin decât la Giurgiu. Pentru un kilogram de banane, cumpărat din hipermarketurile de la bulgari, românii plătesc 2,5 lei faţă de 5,7 lei cât este la Giurgiu pe când un litru de suc natural costă 5 lei, cu 20% mai ieftin decât în magazinele noastre.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite