Judeţul Giurgiu rămâne cu o singură echipă în „C”. Rapid Clejani s-a retras din cauza arbitrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid Clejani a promovat în premieră în Liga a III-a de fotbal (foto: Liga2.ro)
Rapid Clejani a promovat în premieră în Liga a III-a de fotbal (foto: Liga2.ro)

Nou promovata Rapid Clejani s-a retras ieri din Liga a III-a (Seria a III-a) după numai şapte etape. Cel care a luat această decizie a fost primarul comunei Clejani şi totodată principalul finanţator al echipei, Florin Nidelea.

În ciuda startului excelent de campionat şi a locului şase ocupat după primele şapte etape, echipa giurgiuveană Rapid Clejani s-a retras din campionat. Motivul invocat de primarul Florin Nidelea a fost acela că echipa sa nu a fost arbitrată corect în partida pierdută săptămâna trecută la Clinceni (scor 0-2).

Nidelea a pus „tunurile” pe brigada de arbitri care ar fi împins de la spate gazdele şi în special pe tuşierul Costin Florescu despre care a susţinut că locuieşte chiar în Clinceni.

În urma acestei decizii, toate rezultatele din primele şapte etape ale Rapidului au fost anulate, iar jucătorii echipei au devenit liberi de contract putând să semneze cu alte formaţii. Rapid Clejani este cea de-a doua forma. Tot ieri, din aceeaşi serie s-a retras şi Atletic Fieni, în acest moment rămânând numai 14 formaţii.

Argeşul a schimbat liderul
Una dintre cele 14 este Argeşul Mihăileşti, singura reprezentantă a judeţului rămasă în Liga a III-a. Formaţia giurgiuveană a reuşit în această după-amiază să schimbe liderul, remizând (scor 3-3) pe terenul celor de la Conpet Ploieşti.

Argeşului i-a lipsit un singur minut pentru a pleca de la Strejnic cu toate cele trei puncte, gazdele egalând în minutul 89 după un autogol al portarului Boitan.  

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite