Jandarmii giurgiuveni, mesagerii lui Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au dus astăzi daruri pentru cei mai puţin fericiţi
Jandarmii au dus astăzi daruri pentru cei mai puţin fericiţi

Jandarmii au adus bucurie copiilor ţi adolescenţilor din două asociaţii de sprijin a persoanelor diagnosticate cu HIV-SIDA.

Pentru Inspectoratul de Jandarmi Judeţean(IJJ) Giurgiu este deja tradiţie ca în preajma sărbătorilor de iarnă să aducă o rază de lumină în inima copiilor şi adolescenţilor care fac parte din Asociaţiile „Viaţă şi Speranţă 2003” şi  „Licurici”. Astăzi jandarmii au fost mesagerii lui Moş Crăciun şi au vizitat cele două asociaţii pentru a le face o mică bucurie cu două zile înaintea Crăciunului. 

„De fiecare dată aceşti copii ne primesc în mijlocul lor cu inima deschisă şi, măcar pentru o clipă, uită de problemele de sănătate cu care se confruntă. Pe lângă micile cadouri primite, mai important pentru ei a fost faptul că nu i-am uitat, iar pentru noi mulţumirea de pe chipul lor contează mai mult decât o mie de cuvinte”, a spus lt.Nicoleta Pârvu, purtător de cuvânt al IJJ Giurgiu.
Chiar dacă astăzi nu au putut fi prezenţi toţi cei 125 de copii, moşul a lăsat pachete cu dulciuri pentru fiecare.     


Tot astăzi, Moş Crăciun a poposit la sediul inspectoratului, unde a împărţit cadouri micilor „jandarmi”. Drept răsplată pentru darurile primite, copiii au recitat poezii şi au cântat colinde.


Moş Crăciun a venit la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean
Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite