Giurgiu: Autorul tentativei de jaf de la agenţia Stanleybet, a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O angajată a unei case de pariuri din municipiul Giurgiu a trecut sâmbătă noapte prin momente de groază după ce un bărbat a pătruns în incinta agenţiei şi a ameninţat-o cu un cuţit.

După trei ore de la incident, bărbatul a fost prins de poliţiştii giurgiuveni. Individul a intrat peste femeie în jurul orei 22.00 în timp ce aceasta făcea monetarul şi se pregătea să închidă. Sub ameninţarea cuţitului, infractorul i-a cerut femeii să deschidă seiful cu valori.  În timp ce se îndrepta spre seif, angajata casei de pariuri a reuşit să apese butonul de panică. Furios, bărbatul a trântit-o la pământ, a lovit-o cu pumnii, i-a rupt hainele şi a încercat să o imobilizeze, sustrându-i din poşetă suma de 18 lei.

Sosită la faţa locului în câteva minute de la declanşarea butonului de panică, echipa de intervenţie a firmei de pază aflate sub contract cu agenţia de pariuri sportive l-a surprins pe bărbat când încerca să îi lege mâinile la spate angajatei. Individul nu s-a pierdut cu firea şi a reuşit să treacă de agenţii de pază după ce i-a ameninţat cu acelaşi cuţit. Femeia agresată a fost trimisă la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii, fiind în afara oricărui pericol.

Camerele de supraveghere ale casei de pariuri au înregistrat incidentul şi au uşurat munca poliţiştilor sosiţi şi ei la faţa locului. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) cms. Mirela Gheţa, bărbatul a fost prins în jurul orei 1.00. „Îl cheamă Ionel F., are 42 de ani şi domiciliază în comuna Băleşti, judeţul Vrancea. Este fără ocupaţie şi cunoscut pentru antecedente penale”.

Surse din poliţie au declarat că bărbatul se afla în Giurgiu pentru a-şi vizita rudele. Ionel F. a fost reţinut şi prezentat Parchetului şi magistraţilor Judecătoriei Giurgiu care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite