Ion Iliescu a vizitat Şantierul Naval din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte nu a fost scăpat nicio clipă din ochi de "paznici"
Fostul preşedinte nu a fost scăpat nicio clipă din ochi de "paznici"

Fostul preşedinte al României din perioada 1990-1996 şi 2000-2004, Ion Iliescu, s-a aflat astăzi la Giurgiu cu ocazia lansării ultimei sale cărţi, „După 20 de ani”. Înainte de lansarea propriu-zisă, preşedintele de onoare al PSD a vizitat Şantierul Naval din Giurgiu.

Ion Iliescu (81 de ani) a fost întâmpinat de reprezentanţii Şantierului Naval, vizitând mai bine de o oră hala în care se construiesc şi se repară vapoarele dar şi „syncroliftul”, instalaţia complexă pentru ridicarea şi coborârea navelor.

Zâmbitor, sprinten, şi cu o cască de protecţie pe cap, Iliescu s-a interesat despre condiţiile de muncă ale „navaliştilor”, despre lucrări, numărul de angajaţi dar şi despre formarea profesională. Spre finalul vizitei, politicianul a făcut o „baie de mulţime” ca pe timpuri, dialogând minute bune cu muncitorii Şantierului Naval.

De la Şantierul Naval, Ion Iliescu s-a oprit la teatrul „Tudor Vianu” acolo unde a avut loc lansarea propriu-zisă a cărţii fotografiindu-se şi acordând autografe admiratorilor, în mare parte persoane de vârsta a treia.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite