Întreruperi programate la energia electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Vinovate" de întreruperea energiei electrice sunt lucrările de modernizare
"Vinovate" de întreruperea energiei electrice sunt lucrările de modernizare

Giurgiuvenii din mai multe zone ale oraşului trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru că, trei zile la rând, timp de mai multe ore, furnizarea energiei electrice va fi oprită.

Enel Distribuţie Muntenia va efectua lucrări programate de reparaţii şi întreţinere la instalaţiile şi reţelele electrice, precum şi la posturile de transformare, fiind afectaţi atât utilizatori casnici dar şi agenţi economici. Reprezentanţii locali au declarat pentru “Adevărul de Seară” că se lucrează de asemenea pentru instalarea aparatelor de telecontrol, care vor ajuta la micşorarea timpului de întrerupere a curentului, găsirea locaţiilor cu probleme în cel mai scurt timp şi eficientizarea intervenţiilor.
“Sunt lucrări de investiţii şi de înlocuire a echipamentelor, pe care le-am programat pe mai multe zile. Încercăm să facem în aşa fel încât să fie afectaţi cât mai puţini utilizatori”, a spus Constantin Gheban, director tehnic Enel Giurgiu.
Din cauza lucrărilor, între 6 şi 8 decembrie, nu vor avea curent în intervalul orar 8.00-17.00, giurgiuvenii, din municipiu, care locuiesc în zona “Siloz”, de-alungul drumului de centură, cei care stau pe şoseaua Bucureşti, în blocurile 206, 207, 208, 209, 210, 211, dar şi cetăţenii cu domiciliul pe străzile Vlad Ţepeş, Trandafirilor şi Rozelor.
“Vrem să ţinem întreruptă energia electrică cât mai puţin. Ne gândim în primul rând la clienţii noştri. Temperaturile sunt foarte scăzute şi e nevoie de agent termic la blocuri, pentru că e destul de frig. Trebuie să-i ţinem cât mai puţin pe întuneric pe giurgiuveni astfel încât să poată avea căldură în apartamente”, a completat Constantin Gheban, director tehnic Enel Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite