Senatorul Măgureanu a chefuit la ziua lui Butoane din Giurgiu. Vezi aici cum au aruncat cu banii în manelistul Salam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii curg pe dedicaţii la petrecerile lui Butoane
Banii curg pe dedicaţii la petrecerile lui Butoane

Membrii clanului „Butoane” au vile impozante, maşini de zeci de mii de euro iar petrecerile lor se lasă cu fast şi manelişti pe care plouă cu euro. De peste zece ani, clanul „Butoane” este cel care domină lumea interlopă din Giurgiu, ocupându-se în principal cu cămătăria, jocurile de noroc – în special barbut – taxe de protecţie, recuperări şi proxenetism.

Liderul grupării deţine o spălătorie pe şoseaua Alexandriei din Giurgiu şi ar conduce din umbră o firmă de asfaltare cu care s-ar fi realizat mai multe lucrări din municipiul Giurgiu. În urmă cu mai bine de jumătate de an, oraşul a fost împânzit cu un zvon potrivit căruia, Grecu Octavian (Butoane) ar urma să fie numit cetăţean de onoare al Giurgiului. La scurt timp, primarul Lucian Iliescu a negat cu vehemenţă acest lucru.

Anchetă medicală la Spitalul din Giurgiu, unde baschetbalistul Hardy a ajuns imediat după ce a fost bătut

Butoane locuieşte într-o vilă somptuoasă de pe strada Negru Vodă, fiul cel mare conduce un Mercedes de ultimă generaţie care ar costa în jur de 90.000 euro.

Consiliul Local Giurgiu a aprobat 50.000 de lei pentru Chauncey Hardy. Este posibil ca sala de sport şi o stradă din municipiu să îi poarte numele

Traseul lui Chauncey Hardy înainte de moarte

„Butoane", „File" şi „Tamango", cele trei clanuri mafiote care fac legea în Giurgiu

Citeşte şi: De ce s-au luat interlopii din Giurgiu de Hardy. Imagini cu baschetbalistul în timp ce dansa cu două blonde în club

UPDATE Rezultatul necropsiei lui Hardy: baschetbalistul american a murit după ce a căzut lovit de interlopul din Giurgiu

UPDATE / FOTO- VIDEO Interlopul care l-a ucis pe sportivul american a fost arestat pentru 29 de zile

Nunta lui Floricel, băiatul mijlociu, a fost una cu fast de la care n-au lipsit maneliştii, dedicaţiile şi bancnotele euro aruncate în aer.

De asemenea, numele grele ale lumii interlope s-au reunite şi la ziua de naştere a lui Butoane în aceeaşi atmosferă de etalare a potenţialului financiar.

Nici lumea politică nu poate sta departe de anturajul lui Butoane. Senatorul Cezar Măgureanu apare într-un filmuleţ, de acum doi ani, postat pe site-ul trilulilu.ro. Acesta se îmbrăţişează cu Butoane şi rămâne la petrecerea interlopului la o masă separată. Până în acest moment, senatorul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

VEZI mai jos filmuleţul

Live Florin Salam - Banii Jos Si Fruntea Sus La BuToane 2009 ExxCLusiV

Vezi mai multe video din muzica

Live Florin Salam & Adrian Minune - Astazi Este Ziua Mea [ La Butoane ] (Video)

Vezi mai multe video din muzica

Rivalii de moarte ai mardeiaşilor lui Butoane au fost omologii lor din clanul „File” originari, se pare, din Alexandria.

În luna martie, un scandal zdravăn zguduia liniştea locuitorilor din centrul oraşului. După o altercaţie iscată în cazinoul care se afla la acea vreme în apropiere teatrului din Giurgiu, membrii celor două grupări infracţionale au ieşit în stradă şi au continuat scandalul cu bâte şi săbii. Motivul scandalului a pornit de la banii din „recuperări”. În urma altercaţiei şase persoane au fost reţinute.

Colegii lui Chauncey Hardy,  baschetbalistul american, cred că poliţia din Giurgiu nu şi-a făcut bine treaba. În această seară va fi jucat un meci de antrenament în memoria lui Hardy

Nici în judeţ lucrurile nu sunt mai liniştite fiind de notorietate scandalurile din localitatea Clejani acolo unde se află mai multe familii de rromi care îşi dispută teritoriul.

Un alt scandal de proporţii a avut loc în primăvara acestui an atunci când mai mulţi tineri au fost bătuţi şi doi dintre ei băgaţi în spital de membrii unei alte grupări, Tamango, în pădurea Comana.

Cine face legea în Giurgiu? Clanul “Butoane”, implicat în scandaluri de cămătărie, taxe de protecţie şi reglări de conturi

După ce s-au bătut, în luna martie, în faţa cazinoului din centrul oraşului, membrii celor două grupări s-ar fi împăcat, spun surse neoficiale, evenimentul fiind marcat printr-o petrecere cu femei şi lăutari.

Florin Salam Live la BUTOANE (part 3 )

Vezi mai multe video din film

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite