Înscrie-ţi piciul la Palatul Copiilor. Cursurile oferite sunt gratuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii giurgiuveni sunt pasionaţi de fotografie
Elevii giurgiuveni sunt pasionaţi de fotografie

Cercurile de la Palatul Copiilor sau de la Centrul Cultural „Ion Vinea” sunt oferta de timp liber pentru elevii şi tinerii din municipiu. Elevii şi tinerii din Giurgiu au mai multe variante de petrecere a timpului liber. Pot alege între cercurile de la Palatul Copiilor, sau cursurile gratuite, derulate de Centrul Cultural „Ion Vinea”.

Odată cu începerea cursurilor, a revenit una dintre problemele cu care se confruntă cei mai mulţi dintre elevii din Giurgiu: unde se poate petrece timpul liber, după orele de curs, astfel încât să se şi înveţe ceva.

Peste o mie de elevi la Palatul Copiilor

Printre cele mai solicitate sunt cercurile Palatului Copiilor din Giurgiu. Aici elevii pot urma, gratuit, cursurile cercurilor de muzică vocal-instrumentală, creaţie literară, studii europene sau matematică aplicată în tehnica de calcul. Totodată, micuţii din clasele I – XII, pasionaţi de artă, îşi pot antrena gustul pentru frumos la cercurile de design, teatru, teatru de păpuşi sau chiar foto-jurnalism. Sportivii au la dispoziţie cercurile de gimnastică aerobică – dans modern, handbal sau tenis de masă. Micii iubitori de natură îşi pot antrena spiritul de ocrotitori ai mediului înconjurător la cercul de ecologie.
„În anii anteriori, am avut, de fiecare dată, peste o mie de elevi înscrişi la cercuri, atât la cele din Giurgiu, cât şi la cele de la filiala noastră din Bolintin Vale”, declară reprezentanţi ai Palatului Copiilor Giurgiu. Cursurile celor 13 cercuri sunt gratuite şi vor demara începând cu data de 1 octombrie.

Opţiunea a doua – Centrul Cultural Local „Ion Vinea”

Amatorii de petrecere a timpului liber într-o manieră diferită, pot alege cursurile gratuite oferite de Centrul Cultural Local „Ion Vinea”. Aici, doritorii pot opta pentru dansuri moderne, dans popular, canto muzică uşoară şi populară, pictură, literatură şi teatru, instrumente muzicale (chitară, tobe jazz, acordeon). Ca şi noutate, tinerii giurgiuveni vor putea urma, începând din data de 8 octombrie, cursurile gratuite de cinematografie, derulate în fiecare zi de sâmbătă, la sediul Centrului Cultural. De asemenea, o altă noutate pusă la dispoziţie de conducerea Centrului Cultural Local este Clubul de Dans Sportiv din Bucureşti, care va ţine, de asemenea, ore pentru cei interesaţi. Şi aici, ca şi la Palatul Copiilor, cursurile încep de la 1 octombrie, înscrieri putându-se face şi după această dată. Cursurile se vor derula în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în zilele de week end.
Dacă la Palatul Copiilor cursanţii admişi sunt numai elevi, la Centrul Cultural Local nu există limită de vârstă,cel mai tânăr înscris având cinci ani, iar cel mai vârstnic depăşeşte 60 de ani.




Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite