Înjunghiat de partenerul de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din satul Budeni, comuna Comana, şi-a găsit sfârşitul, azi-noapte, înjunghiat de mai multe ori chiar în curtea sa. Potrivit anchetatorilor, acesta se afla la un pahar cu alţi doi amici, fraţi, când spiritele s-au încins.

Victima, Gheorghe Dobre, în vărstă de 49 de ani, a fost cel a stârnit conflictul. A luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe unul dintre tovarăşii de pahar. Enervat, fratele celui atacat a pus mâna pe cuţit şi l-a lovit de mai multe ori pe Dobre.

Cei trei erau scandalagii cunoscuţi

 „Aceasta este ipoteza pe care mergem în primă fază. Credem că Gheorghe Dobre este cel care a lovit primul. Procurorii cercetează în continuare cazul”, a spus pentru „Adevărul de Seară”, Petre Voinescu, procuror şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.
Agresorul în vârstă de 34 de ani, recidivist, este audiat de poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi ar putea primi chiar astăzi mandat de arestare preventivă pe 30 de zile. Bărbatul riscă închisoare între 10 şi 20 de ani pentru omor.
Primarul localităţii Comana, Aurel Enache, spune că cei trei nu sunt la primul conflict, fiind cunoscuţi ca fiind scandalagii.
„S-au luat la ceartă, s-au jignit şi aşa s-a ajuns în această situaţie. Nu e prima dată când se ceartă. Băutura le ia minţile. Soţia victimei a venit la mine plângând să ceară ajutor pentru că nu are cu ce să-şi înmormânteze bărbatul. I-am dat 1.000 de lei ca să cumpere tot ce e nevoie”, a povestit primarul.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite