Infractor la 14 ani. Un puşti a furat din beciul unui vecin băuturi alcoolice în valoare de 3.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi are numai 14 ani, un tânăr din comuna giurgiuveană Putineiu şi-a dovedit îndemânarea furând peste 20 de sticle cu băuturi alcoolice din beciul unui consătean. Acesta a reuşit să se strecoare prin gura de aerisire a locului în care erau depozitate sticlele.

Profitând de faptul că proprietarul casei era plecat din localitate, puştiul s-a strecurat în beci tăind o plasă pentru tânţari. Acesta a luat mai multe sticle de vin, coniac şi whisky pe care le-a ascuns în nişte tufişuri din apropiere.

Pentru că nu a putut să „care” întreaga marfă, tânărul a revenit şi a doua zi luând restul de sticle, prejudiciul ridicându-se la 3.000 de lei.

Alarmaţi de proprietar, poliţiştii giurgiuveni l-au descoperit în scurt timp pe micul infractor, cunoscut în comună drept un copil cu probleme, aflat în abandon şcolar.

Chiar dacă s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat şi violare de domiciliu, din cauza faptului că este minor şi că nu se ştie dacă în momentul furtului a avut discernământ, sunt şanse mari ca acesta să nu ajungă nici măcar la şcoala de corecţie.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite