INCREDIBIL: Niciunul dintre absolvenţii de la Grupul Şcolar "Miron Nicolescu" din Giurgiu n-a promovat examenul de bacalaureat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nerăbdarea cu care tinerii s-au îmbulzit să-şi regăsească numele pe listele cu rezultatele la examenul de bacalaureat s-a transformat în coşmar pentru cei 218 elevi examinaţi la Grupul Şcolar "Miron Nicoescu", cunoscut giurgiuvenilor ca "Liceul de Chimie".

Cei mai bucuroşi, sunt probabil cei care nu s-au prezentat la examen. În medie, elevii au obţinut note între 2 şi 3 la cea mai mare parte dintre probe.

Cei mai aproape de promovare au fost câţiva elevi care au reuşit să ia note de trecere la primele două probe. Cea de-a treia s-a dovedit fatidică pentru toţi dintre aceştia. Spre exemplu, o elevă a reuşit să ia 7,95 la limba română, 6,30 la matematică, însă la fizică nu a reuşit să obţină decât nota 2,25. Mai în glumă, mai în serios, au existat elevi care nu au reuşit să obţină notă de trecere chiar dacă s-ar fi cumulat rezultatele de la cele trei probe.

CITEŞTE ŞI: BAC 2011: Directorul Grupului Şcolar "Miron Nicolescu" crede că subiectele la proba la română şi camerele de supraveghere le-au pus beţe-n roate elevilor

Unul dintre candidaţi a reuşit să scoată din corectarea făcută de profesori doar 15 sutimi, primind un punct din oficiu, nota rezultată fiind de 1,15.

Elevii giurgiuveni dau vina pe camerele de supraveghere dar şi pe faptul că au venit nepregătiţi.

"Filmaţi ca să vadă toată ţara cât suntem de proşti. Ce contestaţie să mai facem la notele astea?!", a declarat una dintre absolventele examinate.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite