I-au scos dinţii pentru că şi-a apărat un prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii nu i-au identificat până la această oră pe agresorii elevului bătut cu bestialitate. Mama băiatului susţine că cei doi bătăuşi sunt din satul Pietrişu, comuna Găujani

Andrei Ilie, elev în clasa a XI-a la Liceul „Ion Barbu” din Giurgiu venise vineri seara, în jurul orei 19.00, la Colegiul ”Ion Maiorescu” să-şi aştepte prietena să iasă de la cursuri, fiind însoţit de un prieten. Acesta din urmă s-a luat la ceartă cu un alt băiat elev la Maiorescu, iar Andrei a intervenit vrând să aplaneze conflictul. Numai că băiatul care a iscat scandalul a apelat la doi prieteni mai mari, care au venit să-şi impună forţa. Astfel că unul dintre aceştia i-a dat un pumn tânărului de la chimie, dislocându-i dantura. Andrei a mai primit şi alte lovituri din partea agresorilor. Mama victimei, Anişoara Ilie spune că agresorul a scos şi un cuţit cu care l-a ameninţat pe fiul ei şi pe prietenul acestuia.

I-au scos dinţii din gură

„L-a lovit cu ceva metalic, i-a rupt dinţii din gură şi i-au mai tras şi câteva picioare ca să-l termine. Răsucea cuţitul în faţa lui ameninţăndu-l că îl omoară” a spus în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară” Giurgiu, mama băiatului agresat. Când a sosit la locul altercaţiei, mama elevului a constatat că fiului ei îi căzuse dinţii şi avea dureri groaznice. Femeia l-a dus imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, după care a fost trimis la Institutul de Stomatologie din Bucureşti, pentru a fi operat de urgenţă. Intervenţia chirurgicală la care a fost supus tânărul a durat două ore, iar medicii i-au aşezat băiatului dinţii în gură, montându-i o plasă metalică pentru susţinerea danturii. Directorul Colegiului „Ion Maiorescu”, Ion Baiarac a anunţat familia lui Andrei de incidentul în care a fost implicat. „ Andrei nu este vinovat, el a picat la mijloc. Tinerii implicaţi în altercaţie s-au jignit reciproc iar elevul de la chimie s-a băgat să-i despartă ” a afirmat Ion Baiarac.

Poliţiştii nu i-au identificat pe agresori

Grav este că poliţistul care a venit la faţa locului să investigheze cazul, în loc să transporte victima la spital a hotărât să-l reţină în biroul directorului Colegiului „Ion Maiorescu” pentru al pune să dea declaraţie. „Dosarul tânărului se află în prezent la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Giurgiu, care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc altercaţia şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi” a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Giurgiu, comisar Mirela Gheţa. Până la această dată bătăuşii nu au fost identificaţi. Mama băiatului, Anişoara Ilie susţine că agresorii sunt din satul Pietrişu, comuna Găujani şi au vârsta de 30 de ani.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite