Giurgiuvenii sunt urmăriţi de OZN-uri, iar nevăzătorii bat femeile altora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80% dintre giurgiuvenii care solicită ajutorul prefectului au probleme cu proprietăţile, dar sunt şi unii care vin cu probleme destul de grave, cum ar fi invazia extratereştrilor. Dacă pentru unii problema proprietăţii reprezintă o prioritate, pentru alţii OZN-urile şi certurile conjugale reprezintă o prioritate.

Prefectul judeţului Giurgiu Robert Cristoi trebuie să se încarce cu multă răbdare, pentru a putea face faţă doleanţelor giurgiuvenilor care calcă pragul instituţiei pe care o conduce. Domnia sa acordă audienţe concetăţenilor săi, în fiecare miercuri începând cu ora 13,30 şi îi alocă fiecărei persoane timpul necesar pentru a-şi putea spune păsul.
Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Prefecturii Giurgiu, Relu Mănăilă, săptămânal la prefectul de Giurgiu vin în audienţă aproximativ 12 persoane, fiecare dintre aceştia având diverse probleme sociale.
Cea mai mare parte a celor care vin la prefect, aproape 80% au nemulţumiri legate de Legea Fondului Funciar, dar în special de titlurile de proprietate.
Anul trecut Prefectura Giurgiu a analizat un număr de 585 petiţii şi 222 de audienţe.

Inedit, dar adevărat.....OZN-uri la Giurgiu

Nu trebuie uitat nici faptul că unii giurgiuveni au probleme mult mai grave şi nu de natură socială. Un lucru inedit îl constituie cazul unei femei din municipiu Giurgiu, care s-a prezentat în audienţă la prefect, solicitându-i sprijinul în rezolvarea unei probleme bizare. Femeia susţinea sus şi tare că este iradiată prin peretele locuinţei de un OZN şi că nu are linişte în casă.

Bătută din greşeală

Un cetăţean din comuna Letca Nouă, judeţul Giurgiu, care este nevăzător are un caz special. După o ceartă aprigă cu nevasta şi după mai multe injurii adresate reciproc de cei doi soţi, bărbatul a vrut să se răzbune şi a hotărât să-şi facă singur dreptate. A ieşit pe uliţa satului şi în momentul în care s-a întâlnit cu o femeie a luat-o pe aceasta la bătaie. După ce i-a aplicat o serie de lovituri, bărbatul având probleme cu vederea şi-a dat seama că cea bătută nu era soţia lui, ci o altă femeie din sat. Aceasta din urmă a făcut plângere la poliţie pentru vătămare corporală, iar cel reclamat trebuie să plătească pentru faptele sale. Neavând altă soluţie, cetăţeanul s-a gândit că prefectul este singurul care-l poate ajuta şi i-a solicitat sprijinul.





Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite