FOTOGALERIE Giurgiuvenii, solidari cu sinistraţii din judeţ. Peste o sută de familii au primit alimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii  au dus sinistraţilor din Toporu şi Izvoru alimente colectate de giurgiuveni
Pompierii au dus sinistraţilor din Toporu şi Izvoru alimente colectate de giurgiuveni

Începând cu data de 12 februarie, în incinta hipermarketului Kaufland din municipiul nostru a fost deschis un centru de colectare de ajutoare pentru sinistraţi.

Giurgiuvenii s-au dovedit receptivi la problemele celor mai puţin norocoşi din judeţul nostru, şi au făcut donaţii constând în alimente greu perisabile şi apă.

Din produsele colectate într-o singură zi s-au făcut 107 pachete care astăzi au ajuns la localităţile izolate din judeţ.

Ajutoare pentru sinistraţi

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

În această dimineaţă, două echipaje mixte, formate din cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Giurgiu şi Crucea Roşie Giurgiu au mers în localităţile Toporu şi Izvoru, unde au dus pachete cu făină, mălai, zahăr, ulei, conserve, paste făinoase, lapte, cartofi, pâine şi apă minerală.

„Campania de colectare a ajutoarelor continuă, în fiecare zi, până la restabilirea stării de normalitate, giurgiuvenii fiind aşteptaţi să răspundă acestui apel umanitar şi să fie alături de persoanele aflate în dificultate”, a declarat locotenent Gabriela Olexiuc, purtător de cuvânt al ISU Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite