EXCLUSIV Bolnav de cancer: „M-am simţit mai rău după ce am urmat reţeta doamnei Tatoiu!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reţeta-minune nu şi-a făcut efectul în cazul giurgiuveanului
Reţeta-minune nu şi-a făcut efectul în cazul giurgiuveanului

Bărbatul spune că a încercat schema de tratament pe baza de miere, polen şi lăptişor de matcă timp de aproximativ o săptămână.

Reţeta-minune pe bază de polen şi lăptişor de matcă, intens mediatizată de Monica Tatoiu şi despre care spune că a vindecat-o de cancer, i-a convins şi pe giurgiuveni să o încerce.
Vasile V. este un giurgiuvean de 57 de ani, cu afecţiuni oncologice, care a încercat reţeta naturistă crezând că organismul său va reacţiona mult mai bine. Pe moment a simţit însă că boala i s-a agravat.

„ Am auzit de această reţetă de la televizor şi o cunoştinţă mi-a spus că a luat-o şi ea şi s-a simţit bine. Am dat în jur de 160 de lei pentru toate ingredientele. M-am simţit mai rău după ce am urmat reţeta doamnei Tatoiu. Mi s-a spus că e bună, dar eu m-am simţit mai rău decât înainte, în cele 5 zile în care am urmat acest tratament”, spune Vasile V.
Acesta crede că reţeta Monicăi Tatoiu nu i-a făcut bine din cauza interacţiunii ingredientelor cu medicamentele pe care le urmează.

„ Cred că mie nu mi-a făcut bine şi din cauză că eu deja luam un tratament. Poate că dacă nu-l luam mă simţeam mai bine. Nu am mai urmat până acum un tratament naturist”, mărturiseşte giurgiuveanul.

Medicul oncolog Florin Onisim spune că în cazul bolnavilor de cancer aflaţi în stadiul IV, efectul negativ al reţetei-minune se manifestă mult mai rapid.

„ Lăptişorul de matcă dă un impuls de creştere celulelor canceroase.În cazul femeilor cu cancer de sân stimulează producţia hormonală, tot bio-stimulator este şi în cazul bărbaţilor cu cancer de prostată”, spune medicul.

„ Nu sunt împotriva tratamentelor naturiste!”
Onisim a răspuns afirmaţiilor făcute de Monica Tatoiu, potrivit cărora oncologul ar fi împotriva tratamentelor naturiste. Acesta spune că şi el recomandă tratamentele naturiste, dar în special după şedinţele de chimiorerapie, pentru întărirea sistemului imunitar.
„Nu am nimic cu tratamentele naturiste. Şi eu recomand mierea şi polenul şi ceaiuri, dar în general după perioada de chimioterapie”, spune Onisim.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite