Giurgiu în topul judeţelor cu cele mai mari cheltuieli pentru protecţia şomerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Într-un top realizat de Econtext.ro, Giurgiu se află între primele zece judeţe ale ţării în ceea ce priveşte creşterea cheltuielilor pentru protecţia şomerilor în perioada 2008 – 2010. Dacă în urmă cu trei ani se cheltuiau 10,8 milioane de lei cu protecţia socială a şomerilor, la finele anului trecut, în dreptul cheltuielilor erau trecute 37,3 milioane de lei.

Conform Econtext.ro, topul a fost alcătuit cumulând cheltuielile ajutorului de şomaj cu cele generate de ajutorul de integritate profesională, a indemnizaţiei parţiale de şomaj, a formării profesionale, plăţii absolvenţilor, plăţii pentru stimularea şomerilor care se angajează înainte de expirarea perioadei de şomaj şi a plăţii compensatorii pentru persoanele concediate în cadrul programelor de privatizare.

Judeţul Giurgiu ocupă locul zece în top cu o variaţie de 243% în trei ani. Primele trei locuri sunt ocupate în ordine de Timiş (+403%), Galaţi (+323%) şi Bihor (+301%), în timp ce în Braşov s-a înregistrat cea mai scăzută variaţie: +36%.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite