Giurgiu este pregătit pentru sezonul rece. Există deja stocuri suficiente de sare și nisip

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Robert Cristoi a verificat stadiul aplicării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor negative ale situațiilor de urgență specifice sezonului rece 2011-2012 încă de la jumătatea acestei luni. Până la acest moment, Giurgiu are asigurat stocul necesar de combustibil, nisip și sare pentru perioada în care ninsorile își vor face apariția.

Întâlnirea s-a purtat în prezența şefului Poliţiei Rutiere, inspectorului şef al I.S.U., şefii de districte din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) cu competenţe pe drumurile naţionale din judeţ şi şefii bazelor de deszăpezire care acţionează pe drumurile judeţene.

Stocuri suficiente

Până la acest moment, Giurgiu are asigurat stocul necesar de combustibil, nisip și sare pentru perioada în care ninsorile își vor face apariția. Potrivit Gabrielei Bălăjel, șeful Secției de Drumuri Naționale București-Sud spune că până în prezent, au fost comandate 19 utilaje de deszăpezire, existând de asemenea un stoc de 707 tone de sare și 998 mc de nisip.
“Stocul de material antiderapant este suficient la acest moment. Mai mult, vremea ține cu noi cât de cât. Când va fi zăpadă și dacă va fi nevoie se vor face alte comenzi de utilaje sau material necesare”, a mai completat Gabriela Bălăjel.
Prefectul Robert Cristoi a cerut tuturor celor implicaţi în această activitate respectarea procedurilor care trebuie aplicate în situaţii de urgență, făcând referire la faptul că Punctul de Trecere a Frontierei, DN5, DN6 şi DN41 au fost punctele care au creat probleme în anii trecuți.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite