Giurgiu, pe ultimul loc în topul Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2.640 de giurgiuveni şi-au creat cont pe cel mai mare site de socializare din lume. În toată ţara sunt peste 2,5 milioane de utilizatori, cei mai mulţi fiind din Bucureşti.

Isteria celei mai mari reţele de socializare la acest moment nu i-a cuprins prea tare pe giurgiuveni dacă ar fi să ne luăm după clasamentul realizat de facebrands.ro. Potrivit datelor demografice, în Giurgiu există doar 2.640 de utilizatori Facebook, număr care ne clasează pe ultimul loc în topul clasamentulului pe judeţe.

Inna, în topul preferinţelor

Potrivit aceluiaşi clasament, cei mai mulţi dintre cei care utilizează reţeaua imensă de socializare sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 25 şi 34 de ani, mai mult de 50% dintre utilizatori fiind femei.
În ceea ce priveşte starea civilă, aproximativ 35% dintre utilizatori s-au declarat „singuri”.
Utilizatorii Facebook au făcut bine diferenţa între cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică, Inna fiind pe primul loc în topul paginilor pentru care autilizatorii s-au declarat fani. Pagina artistei numără peste 2 milioane de fani, numărul fiind în creştere de la o zi la alta.
Locul 2 este ocupat de Edward Maya cu aproximativ 215.000 de fani, iar pe locul trei se află Akcent cu aproximativ 211.000 de fani.
Peste 70% dintre giurgiuvenii care utilizează reţeaua de socializare Facebook sunt din municipiul Giurgiu.

Eivissa, cea mai populară pagină

Afaceriştii au intrat şi ei în rândul celor care-şi promovează serviciile în interiorul reţelei, în topul preferinţelor giurgiuvenilor fiind Clubul Eivissa, situat în comuna Oinacu, la numai 6 km distanţă de oraş, numărând peste 1.300 de prieteni.
De fenomenul Facebook n-au stat de-o parte nici instituţiile de învăţământ, Liceul Nicolae Cartojan şi Liceul Teoretic „Tudor Vianu” fiind două dintre unităţile de învăţământ care şi-au creat cont în uriaşa reţea de socializare.
„Este o iniţiativă a unui profesor din instituţie pusă în practică recent. Scopul acestei pagini este de a promova activităţile unităţii de învăţământ şi în curând vom posta şi proiectele noastre, dar şi parteneriatele”, a spus pentru „Adevărul de Seară”, Ion Ghimpeţeanu. directorul Liceului Nicolae Cartojan.

Fii prieten cu „Adevărul de Seară” Giurgiu!

„Adevărul de Seară” Giurgiu poate fi găsit în reţeaua de socializare Facebook, având până în prezent peste 100 de prieteni. Pe pagina noastră puteţi găsi ştiri de ultimă oră, reportaje în exclusivitate şi poveşti de viaţă senzaţionale. Orice utilizator Facebook poate deveni prietenul ziarului nostru şi ne poate semnala orice eveniment pe care-l consideră important.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite