Giurgiu: Vor să spele ruşinea din meciul cu Dinamo II

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii şi staff-ul tehnic al Astrei II Giurgiu a plecat astăzi spre localitatea constănţeană Ovidiu, acolo unde mâine este programată partida cu Viitorul Constanţa.

Delegaţia giurgiuveană va fi cazată la un hotel din municipiul Constanţa, urmând ca mâine dimineaţă aceasta să se îndrepte spre locul de disputare al meciului.

Antrenorii Constantin Gache şi Imilian Şerbănică nu se vor putea baza în meciul de mâine pe fundaşul Abel Valdez şi pe atacantul Daniel Bănaru, ambii jucători fiind accidentaţi.  În lotul deplasat la Constanţa se regăsesc şi patru fotbalişti de la prima echipă a Astrei: Valentin Sandu, Ţigănaşu, William şi Bogdan Rusu.

Meciul dintre Viitorul Constanţa şi Astra II Giurgiu va avea loc mâine cu începere de la ora 11.00 şi va conta pentru cea de-a XVII-a etapă a Ligii Secunde de fotbal (Seria I). Acesta va fi arbitrat de bucureşteanul Radu Petrescu, ajutat la cele două tuşe de Claudiu Florea (Piteşti) şi Ciprian Geambazu (Buşteni).

Partida tur, disputată pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea echipei Viitorul Constanţa.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite