Giurgiu: Regal teatral la „Tudor Vianu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de teatru din Giurgiu sunt aşteptaţi mâine şi poimâine la două spectacole inedite care vor avea loc în sala mare a teatrului „Tudor Vianu” (noua denumire a „Valahului”). Pentru a viziona cele două spectacole este nevoie de un singur bilet, care va costa 60 de lei şi va putea fi procurat de la casieria teatrului giurgiuvean.

Piesa care va fi pusă în scenă mâine se numeşte „Noapte bună, Europa”, fiind scrisă de Viorel Cacoveanu. Este vorba despre o comedie de actualitate care se va juca în premieră la Giurgiu cu începere de la ora 19.00. Din distribuţie fac parte Gelu Niţu (Teatrul „Odeon”), Aura Călăraşu-Hasnaş, Vasile Toma, Katy Balca, George Ţoropoc şi Gigi Gheorghe. Regia artistică este semnată de Mihai Lungeanu, iar scenografia de Doru Zanfir.

Cea de-a doua piesă de teatru va avea loc joi, 17 martie,  în aceeaşi locaţie, cu începere de la ora 19.00. Pe scena giurgiuveană vor urca Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs care vor juca în spectacolul „Măscăriciul”, o adaptare după Cehov.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite