Giurgiu: Poliţia rutieră pe urmele şoferilor beţi de la discotei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma controlului efectuat de poliţisti, pentru combatrea consumului de alcool la discoteci, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost aplicate 63 de sancţiuni în valoare de 15120 de lei şi au fost reţinute 14 permise auto.

Poliţia rutieră din Giurgiu, pe urmele şoferilor beţi de la discoteci.

Controlul s-a efectuat la 10 discoteci, cele mai mari din judet, situate în localităţile Floreşti, Stoeneşti, Palanca, Găiseni, Vărăşti, Valea Dragului, Colibaşi, Mihăileşti, Buturugeni şi Ogrezani.

După cum a declarat comisarul şef, Marian Popescu, nivelul de alcoolemie al celor depistaţi de poliţişti a variat între 0,5 şi 1,02%. “Discoteci, precum cea de la Buturugeni, de exemplu, au capacitate de aproximativ 1600 de personae, motiv pentru care este foarte important să fie supravegheat consumul băuturilor alcoolice, în special la conducătorii auto”, a menţionat comisarul şef.

Poliţia a acţionat, întreaga noapte,  între orele 22.00 şi 4.00, dimineaţa. Pe lângă depistarea şi sancţionarea  conducătorilor auto care consumaseră alcool, poliţiştii au mai reţinut patru plăcuţe de înmatriculare pentru neplata asiguării obligatore auto şi trei carnete de înmatriculare pentru lipsa asigurării şi lipsa inspecţiei tehnice.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite