Giurgiu: Disponibilizări la Teatrul Valah

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giurgiu: Directorul Teatrului Valah trece la disponibilizarea actorilor
Giurgiu: Directorul Teatrului Valah trece la disponibilizarea actorilor

Directorul instituţiei va disponibiliza mâine, 12 octombrie, 2010, un număr de 11 actori ai Teatrului Valah.

“Teatrul nu este nici sanatoriu, nici casă de odihnă”, a subliniat directorul Mircea M. Ionescu.

El a mai menţionat: “Teatrul Valah este un teatru de proiecte, care are în organigramă doar departamentul tehnic şi administrativ. La un astfel de teatru, actorii  sunt luaţi pe contract de prestări servicii, în funcţie de spectacolul în care joacă. Aceasta este deosebirea faţă de un teatru de repertoriu, la care actorii sunt angajaţi şi iau salariu indiferent dacă joacă,  sau nu, în spectacolele din stagiunea respectivă. Actorii de la Teatrul Valah vor înţelege aceste realităţi. Nu este uşor, dar, în primul rând, trebuie depăşită mentalitatea moştenită de la teatru de repertoriu”, a menţionat directorul Mircea M. Ionescu.

Directorul Teatrului Valah a mai spus că această săptămână, în care va aplica măsuri de reorganizare a organigarmei în conformitate cu OUG nr. 63/30 iunie 2010, este “cea mai neagră” din cele 14 săptămâni, de când a devenit director al Teatrului Valah.

”Am venit la Giurgiu, pentru a face performanţă şi sper ca actorii din Giurgiu să mă înţeleagă şi să fie alături de mine”, a mai spus directorul Mircea M. Ionescu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite