Giurgiu: Au furat aproape 400 de metri de cablu telefonic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru giurgiuveni cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani sunt cercetaţi penal după ce au tăiat aproape 400 de metri de cablu telefonic de pe raza localităţilor Podu Doamnei şi Clejani din judeţul Giurgiu.

Suspecţii au fost identificaţi de poliţiştii din oraşul Mihăileşti şi de agenţii din localitatea Clejani. Conform oamenilor legii, Ştefan B. (21 de ani), Marius C. (21 de ani) şi Costin D. (21 de ani), toţi trei din satul Neajlov (comuna Clejani), ajutaţi de Marius P. (32 de ani) din comuna Bulbucata au furat cablu telefonic din reţeaua aeriană aparţinând Romtelecom.

Cei patru au acţionat mai întâi în noaptea dintre 10 şi 11 februarie, tăind 350 de cablu telefonic de pe raza localităţii Podu Doamnei. Aceştia nu s-au mulţumit doar cu atât, aşa că între 27 şi 28 februarie au mai pus la cale o „lovitură”, reuşind să sustragă numai 23 de metri de cablu.

În ambele cazuri, hoţii au transportat cablul furat cu ajutorul unui autoturism, intenţionând să îl vândă la punctele de colectare a fierului vechi din apropierea Capitalei.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite