Giratoriu nou pe Bulevadrul Mihai Viteazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii pregătesc locul unde se va deschide "şantierul"
Muncitorii pregătesc locul unde se va deschide "şantierul"

Giurgiuvenii vor avea în curând două noi supermarketuri, învecinate, situate pe Bulevarul Mihai Viteazu, dincolo de Interex. Unul, construit de firma germană LIDL, la care se lucrează în prezent şi care este ridicat până la nivelul acoperişului, iar cel de al doilea, un Carrefour, care  va fi construit anul viitor.

„Pentru a facilita accesul la cele două supermarketuri alăturate, urmează a se realiza, în zona lor, un nou sens giratoriu” a spus Mircea Cioclu,director tehnic în cadrul Primăriei Giurgiu.

Lucrările vor începe luni, 29 noiembrie şi vor dura mai puţin de o lună, fiind programate a se încheia la data de 20 decembrie. Proiectarea noului sens giratoriu s-a făcut astfel încât pe toată perioada desfăşurării lucrărilor de şantier , traficul rutier din zonă va continua să se desfăşoare fără a fi afectat. “Automobiliştii nu au motive de îngrijorarare, legate de acest şantier şi de fluenţa traficului”, a spus Mircea Cioclu. El a precizat că lucrările se vor desfăşura doar în afara părţii carosabile existente, unde se vor crea benzile de circulaţie destinate accesului la supermarketuri. „După finalizarea acestui sector din sensul giratoriu, circulaţia va fi deviată pe partea nou construită, pentru a se realiza partea centrală a sensului giratoriu şi pastilele de deviere”, a explicat Mircea Cioclu.
De asemenea, şeful ADPP a mai precizat că cea mai mare parte a cheltuielilor de amenajare a noului sens girtoriu va fi suportată de firma germană LIDL. „Primăria va contribui doar cu suma de 40.000 de lei,   care reprezintă contravaloarea achiziţiei de borduri mari”, a menţionat Cioclu.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite