Gigolo de Giurgiu: între 100 şi 300 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă îşi plac clienta, bărbaţii-gigolo sunt dispuşi să reducă preţurile şi chiar să se ofere gratis.Trei giurgiuveni sunt dispuşi să se transforme în sclavii femeilor, cât timp  în buzunarele lor intră câteva sute de euro. 

Fie criza cât de rea, bărbaţii inventivi ştiu cum să facă rost de bani, rapid şi simplu, transformându-se în vânzători de plăceri! Cristian este un giurgiuvean care şi-a postat anunţul pe site-urile de matrimoniale, asigurându-ne că este valabil. Contactat telefonic de reporterii „Adevărul de Seară”, tânărul de 30 de ani a cerut în primul rând asigurarea că nu este o farsă şi că există un interes clar pentru serviciile oferite de el. Spune că are 1,80 înălţime, este brunet şi caută în special tinere cu vârsta între 20 şi 35 de ani, fără prejudecăţi. Bărbatul a cerut în primul rând discreţie maximă.
„Eu trăiesc numai din aşa ceva. Sunt un profesionist. Am lucrat numai cu femei cu poziţie şi au foarte mulţumite de mine. Sunt tandru şi educat, pot face un compliment sincer şi pot spune şi «Te iubesc!». Nu vreau să mă complic cu femei căsătorite, ar fi mai bine să nu fiţi căsătorită”, a spus tânărul gigolo.
După câteva minute de discuţie şi descrieri reciproce, bărbatul s-a arătat interesat să accepte întâlnirea, numai că preţul se discută cu greu la telefon.
„Ne putem vedea unde doriţi, fie acasă la dumneavoastră, fie la un hotel. Prefer să nu discut preţul la telefon, depinde de cum arătaţi şi dacă e o atracţie între noi, atunci pot reduce din preţ. Pentru prima întâlnire preţul este discutabil, cât vreţi să daţi”, a asigurat Cristian.
După câteva insistenţe, acesta a spus că preţul pentru o întâlnire variază între 100 şi 300 de euro şi că serviciile sale sunt oferite cu programare.

„Amant, mă ofer gratis!”

Un alt tânăr, Adrian, de 27 de ani, specializat în vânzări, susţine că plăcerile oferite de el sunt maxime. Discreţia continuă să fie şi aici, extrem de importantă, dar întrebat de tariful practicat, bărbatul a spus că este dispus să se ofere gratis, cât timp clienta arată bine.
„Important este să ne placem. Eu câştig foarte bine şi nu o fac pentru bani. Vreau să fac femeile fericite. Dacă esţi frumoasă, nu-ţi cer niciun ban”, a spus Adrian.

Gigolo fără voie

Chiar dacă a refuzat să ofere vreun preţ, bărbatul a spus că nu refuză cadourile pe care doamnele sunt dispuse să i le ofere.
Pe de altă parte, există şi giurgiuveni ghinionişti care au ajuns pe site-urile de matrimoniale din cauza unor glume proaste făcute de prieteni. „Anunţul nu este valabil. Nu ştiu despre ce vorbiţi, n-am postat niciun anunţ. E o greşeală, nu ştiu cum a ajuns acolo numărul meu”, a  mărturisit unul dintre tinerii al căror număr a ajuns în anunţurile matrimoniale.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite