Georgiana Ciocănaru - la 14 ani se visează actriţă de succes. În toamnă va juca în primul ei film

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuveanca a fost selecţionată pentru cursul de actorie organizat de actriţa Stela Popescu. Carisma este una dintre principalele calităţi pe care le are. Optimistă şi mereu veselă, la vârsta sa de ”jumătate de buletin”, Georgiana şi-a umplut tolba cu vise.

Priveşte lucrurile cu maturitatea unui adult şi şi-a trasat deja directive clare pentru viitorul său. Iubeşte actoria de când se ştie, este o pasionată a filmelor şi adoră în special scenarii dramatice.
„Îmi plac foarte mult filmele indiene şi asta pentru că acolo se joacă foarte multă dramă. De multe ori, ca să obţin de la mama tot ce vroiam, simulam plânsul şi se pare că jucam destul de bine pentru că obţineam ce-mi doream”, povesteşte adolescenta.

Premiantă la şcoală

În octombrie 2010, Georgiana a decis să-şi încerce norocul la o preselecţie pentru un curs de actorie organizat de Stela Popescu. Din cei peste o sută de copii participanţi, tânăra s-a făcut remarcată şi a fost selecţionată pentru curs.
„Am numai note de zece, îmi place foarte mult actoria, iar realizarea mea este şi mai mare pentru că am avut ocazia să învăţ tehnicile actoriceşti chiar de la profesionişti. În toamnă vor începe filmările la un serial de 12 episoade care prezintă activitatea elevilor şi cum suntem noi, tinerii”, povesteşte Georgiana.
Chiar dacă marea ei pasiune este actoria, tânăra reuşeşte să fie printre cei mai buni elevi şi la şcoală. Primeşte bursă de merit şi are rezultate excepţionale la învăţătură.
„Îmi place foarte mult limba engleză, iar la cel mai recent concurs am obţinut punctajul maxim. N-am ratat ocazia de a merge şi la olimpiada de limba română, am ajuns până la etapa naţională şi am câştigat. Îmi plac foarte mult provocările şi orice concurs este pentru mine ca o provocare”, mai spune Georgiana.
Giurgiuveanca vrea să le încerce pe toate şi tocmai de aceea, de doi ani de zile face parte din trupa de dans a şcolii şi n-a ratat niciuna dintre activităţile extraşcolare.


Visezi la o carieră în actorie?

Da, îmi doresc să devin actriţă. Cred că această postură m-ar ajuta să fiu mult mai cunoscută, mi-ar schimba viaţa din toate punctele de vedere, chiar şi material. Aşa aş putea arăta lumii o parte din mine.

Care sunt calităţile umane care contează în viaţă?
În primul rând respectul faţă de persoanele din jur şi de cei care îţi vor binele. Generozitatea este de asemenea foarte importantă. Eu sunt foarte sociabilă şi prietenoasă şi îmi place să mă exprim prin glume, chiar şi atunci când sunt supărată, aşa ar trebui să reacţioneze fiecare.

Ce-i place
Cea mai mare pasiune şi plăcere a micuţei Georgiana este, fără îndoială, actoria. Ea este hotărâtă să devină un nume mare pe scena românească. „Îmi place să ies cu prietenii la un suc, în oraş iar la petreceri îmi place să fac atmosferă”, mărturiseşte viitoarea actriţă.

Nu-i place
Tânăra elevă mai spune că nu-i place atunci când este ignorată, deoarece adoră să fie mereu în centrul atenţiei. Din acest motiv, fata îşi pune la încercare talentul şi se străduieşte să atragă toate privirile. „Nu-mi place să fiu înconjurată de oameni falşi”, mai spune fata.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite