George Ciobanu a câştigat Cupa Steaua la box

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Ciobanu
George Ciobanu

George Ciobanu îşi dovedeşte încă o dată superioritatea în faţa adversarilor săi, după ce a devenit campion naţional la juniori. Sportivul CSM Giurgiu, pregătit de Dragoş Diaconu, a câştigat, la sfârşitul săptămânii trecute, Cupa Steaua, obţinând o nouă medalie de aur.

Alături de el, alţi doi sportivi giurgiuveni au reuşit să-şi adjudece medalii de argint. Unul dintre ei este Sefer Robert Ştefan, care deşi a pierdut în finala la copii, categoria 40 kg, a reuşit să ridice sala în picioare. Robert Ştefan Sefer are numai 8 ani şi este de pe acum un potenţial candidat la prima poziţie a podiumului. Cel de-al doilea sportiv care a luat medalia de argint este Simion Isaac, acesta concurând la categoria 37 kg.

"Dacă cu Ciobanu a mers mai uşor, el fiind component al lotului naţional de box, am avut meciuri grele cu cei doi mai mici. Chiar înainte să înceapă competiţia, unii dintre antrenorii prezenţi acolo îmi spuneau că le-am adus carne de tun. Le-am demonstrat că ambii sunt de perspectivă şi chiar unul din ei, Sefer Robert Ştefan, a reuşit să smulgă aplauzele tuturor. Deşi are doar 8 ani, a pierdut greu cu un sportiv mai mare ca el cu doi ani", a spus antrenorul Dragoş Diaconu.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite