George Ciobanu, campion naţional la box

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Ciobanu, component al secţiei de box a Clubului Sportiv Municipal(CSM) Giurgiu, a devenit recent, campion naţional la categoria juniori. Meciul a avut loc, zilele trecute, la Ploieşti, în cadrul Campionatului Naţional – ediţia de toamnă.

Sportivul giurgiuvean l-a învins fără drept de apel pe fostul campion şi a devenit, cu această ocazie, titular incontestabil al lotului naţional.
“Sportivul a avut o evoluţie bună în ring, a ascultat indicaţiile antrenorului Diaconu Dragoş şi a confirmat. Este un adevărat talent, descoperit la o selecţie făcută în şcoli. Acum, va face parte din lotul naţional şi, practic, s-a mutat lângă Ploieşti, acolo unde sunt pregătiţi de către Federaţia de Box sportivii de perspectivă. Cu puţin noroc şi multă muncă, vom face o figură bună chiar şi în afara ţării”, a declarat directorul CSM Giurgiu, Călin Ghinaciu.
Secţia de box a CSM Giurgiu este în plină dezvoltare, în ultimii doi ani fiind făcută o investiţie serioasă.
Dacă anul trecut au fost achiziţionaţi saci de box, mânuşi, mingi şi alte lucruri necesare desfăşurării activităţii, anul acesta a venit rândul unui ring de box.

“Pentru prima dată în ultimii, la Giurgiu va exista un ring de box profesional, agreat AIBA, pe care se vor putea organiza competiţii. Acest sport trebuie să se dezvolte. Eu sunt convins că mai sunt şi alţii copii talentaţi şi de perspectivă care pot fi atraşi spre sala de sport”, a mai adăugat directorul CSM Giurgiu, Călin Ghinaciu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite