Gaz Metan Mediaş şi Astra II Giurgiu luptă pentru un loc în „sferturile” Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Astrei II Giurgiu de la Iaşi i-a pus deja în gardă pe oficialii de la Gaz Metan Mediaş care nu vor să păţească în „optimile” Cupei României ceea ce a păţit Universitatea Cluj în „şaisprezecimi”. Medieşenii vor folosi cel mai bun unsprezece, în timp ce giurgiuvenii vor beneficia de opt jucători de la prima echipă.

După ce a devenit prima echipă din judeţul Giurgiu care s-a calificat în „optimile” Cupei României, Astra II încearcă mâine să mai facă o victimă. Pentru meciul de la Mediaş, antrenorul Imilian Şerbănică se va baza pe opt jucători care se află în lotul echipei FC Astra Ploieşti: portarul Cezar Lungu şi jucătorii de câmp Nogo, Oprsal, Vădrariu, Ţigănaşu, Tigoianu, Ologu şi Bogdan Rusu.

„Suntem pregătiţi 100% pentru acest meci. După victoria de la Iaşi, toată lumea este mobilizată şi cred că nu ne vom face de ruşine. Chiar dacă întâlnim o echipă bine cotată, trebuie să ne jucăm şansa şi, cine ştie, chiar să furnizăm surpriza. Nu avem nimic de pierdut” a declarat managerul sportiv al Astrei II Giurgiu, Stelian Marin.

S-au recuperat la Tărlungeni
Din cauza faptului că sâmbătă, 22 octombrie, în campionat, echipa a evoluat în deplasare, oficialii clubului au hotărât ca recuperarea şi antrenamentele să se facă la Tărlungeni (jud. Braşov) şi nu la Giurgiu.

Luni după-amiază echipa s-a cazat la Sighişoara, plecarea spre Mediaş având loc marţi, în ziua meciului.

Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Astra II Giurgiu va avea loc marţi, 25 octombrie, pe stadionul „Municipal” din Mediaş cu începere de la ora 16.00.

Meciul va fi arbitrat la centru de Teodor Crăciunescu (Râmnicu Vâlcea) ajutat la cele două linii de Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea) şi Stelian Slabu (Braşov).


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite