Gaz Metan Mediaş – Astra II Giurgiu în „optimile” Cupei României la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astra II Giurgiu a reuşit un parcurs foarte bun doar în Cupa României
Astra II Giurgiu a reuşit un parcurs foarte bun doar în Cupa României

Ajunsă în premieră în faza optimilor Cupei, echipa de fotbal Astra II Giurgiu va evolua împotriva formaţiei antrenate de Cristi Pustai, Gaz Metan Mediaş. Partida va avea o singură manşă care se va juca la Mediaş pe 25, 26 sau 27 octombrie.

„Sunt dezamăgit de faptul că nu vom evolua pe teren propriu, în faţa propriilor suporteri, poate am fi avut o şansă în plus. Ar fi fost frumos ca aceştia să se bucure de un spectacol, la fel ca cel din meciul cu Universitatea Cluj. Gaz Metan este o echipă foarte bună, poate nu de talia celorlalte din prima urnă, dar care s-a comportat excelent în Europa League”  a declarat pentru ADS Giurgiu, managerul sportiv al Astrei II, Stelian Marin.

La rândul său, antrenorul formaţiei giurgiuvene, Imilian Şerbănică, spune că va aborda partida la fel cum a făcut-o de fiecare dată în acest sezon: ofensiv.

"Vom aborda jocul cu Gaz Metan la fel cum l-am abordat pe cel cu Universitatea Cluj şi cum le-am abordate şi pe celelalte din campionat. Fără să ne închidem ci în mod ofensiv, să facem spectacol. O să folosesc cea mai bună formulă de joc pentru că asta este menirea noastră, a antrenorilor: să găsim întotdeauna soluţiile cele mai bune în funcţie şi de lotul pe care-l avem la dispoziţie" a spus Imilian Şerbănică.

Astra II Giurgiu s-a calificat în „optimile” Cupei României după ce a eliminat Universitatea Cluj cu scorul de 1-0, după prelungiri.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite