Ritmuri de rap cu Guess Who la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Sâmbătă,12 februarie 2011, Clubul “Red House” din Giurgiu va fi gazda unui concert deosebit avându-l ca invitat special pe rapperul Guess Who. Tânărul interpret a câştigat de-a lungul carierei sale un număr mare de premii, printre care se numără şi premiul pentru “ Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards”.

Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu este unul dintre cei mai în vogă artişti români. Cunoscut în special cu melodia “Locul Potrivit”, o piesă cu un puternic mesaj social, Guess Who face parte din noul val de artişti hip-hop acre au revoluţionat industria muzicală românească. “Ne bucurăm că ajungem la Giurgiu. Am mai fost invitaţi şi cu alte ocazii când au fost organizate baluri de boboci. Oraşul Giurgiu este foarte aproape de Bucureşti, iar lui Laur îi place să cânte mai mult în afara capitalei, el vrea să se întâlnească cu cât mai mulţi tineri care îi apreciază stilul muzical ” a declarat pentru “Adevărul de Seară” managerul rapperului, Dorian Enache. Muzicianul are numai cuvinte de laudă la adresa fanilor giurgiuveni. “Publicul giurgiuvean este foarte cald si primitor. Tinerii din Giurgiu nu se deosebesc prea mult de cei din restul ţării” mărturiseşte Laurenţiu. Tânărul rapper a mărturisit că repertoriul său va cuprinde piese din albumele “Locul Potrivit”, “Probe Audio” si bineînţeles “Manifest”, piesa lansată acum 3 luni de zile. “Toate concertele mele sunt live. Alături de mine pe scena este mereu Griffo şi bineînţeles că vom interacţiona cu publicul. Dacă ei nu se implică atunci nici show-ul nu iese aşa cum ar trebui. Dar, nu ne facem griji” a mai spus Guess Who.

Mesajele din melodiile rapperului nu se îndreaptă doar către publicul tânăr

“Locul Potrivit “ şi “Manifest” sunt piese ce ating mai multe categorii de public. Îmi place că sunt ascultat de tineri, dar şi de cei de peste 30 şi 40 de ani. Tânărul a început să cânte în anul 1999, atunci când a fondat Trupa “Anonim” împreună cu Zekko, un prieten bun din copilărie. De-a lungul carierei Guess Who a avut colaborări fructuoase şi cu Paraziţii. “Acţiunea Instrumentalul”, “ Dacă vrei”, “Hai să vorbim”, “Extrema Zilei” sunt numai câteva melodii din palmaresul rapperului. În prezent, Guess Who lucrează la cel de-al doilea album din cariera sa. Primul album “Rămânem prieteni” a fost lansat pe 8 decembrie 2009. Clubul Red House şi-a propus pentru anul 2011 să mai aducă în scenă şi alte nume cunoscute ale muzicii româneşti, cum ar fi Smiley, Alex Velea, Andrea Bănică, Puya şi Tudor Chirilă.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite