GIURGIU Ziua Femeii, sărbătorită cu şampanie şi cină-n doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuvenii care vor să-şi răsfeţe femeile din viaţa lor, pot alege unul dintre localurile din oraş. Majoritatea restaurantelor din municipiu au pregătit pentru această seară, meniuri variate, muzică de calitate şi surprize pentru doamne şi domnişoare.

Pregătirile au început din vreme, la fel şi rezervările, însă chiar şi aşa cei care au reuşit să-şi elibereze programul pe ultima sută de metri sunt bineveniţi la localurile din oraş.
Restaurant-motel „Prietenia” a primit până acum 100 de înscrieri pentru petrecerea din această seară, iar managerul localului, Dumitru Oprea, spune că le-a pregătit tuturor giurgiuvencelor o surpriză.
„Avem un meniu special şi totodată diversificat pentru această seară. Doamnele şi domnişoarele pot alege în funcţie de preferinţă, de la preparate din pui, peşte sau porc. Tot pentru ele am pregătit şi ceva surprize, pentru ca acestea să se simtă bine de Ziua lor”.

Flori şi cocktailuri speciale

Preţul unui meniu, la Restaurant-Motel „Prietenia” variază în această seară între 25 şi 30 de lei, iar petrecerea începe la ora 18.00 şi se încheie spre dimineaţă.
Pentru Ziua Femeii s-au pregătit şi cei de la Restaurantul „Perla”, care deşi au lăsat meniurile la alegerea clientelor, vor avea grijă ca şi preferinţele în materie de muzică să fie îndeplinite, un Dj stând la dispoziţia clienţilor în această seară.
Caffee Lounge nu se lasă mai prejos şi a pregătit pentru această seară surprize dulci pentru doamne şi domnişoare, dar şi cockteiluri speciale.
„Reprezentantelor sexului frumos le oferim astăzi flori şi o surpriză dulce, de ziua lor, iar seara pot alege unul dintre cocktailurile speciale, slab alcoolizate”, a spus pentru „Adevărul de Seară”, Petronela Săndulescu.
Preţul pentru un cocktail variază între 12 şi 16 lei.





Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite