GIURGIU Finul lui Păsat: lupul paznic la oi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În dosarul de şantaj în care este implicat deputatul de Giurgiu, Dan Păsat, sunt vehiculate alte două nume: fostul prefect, Noruţ Stănişteanu, şi şeful Gărzii Financiare Giurgiu, Ionel Ghergheleci.

Deputatul PDL Dan Păsat nu duce lipsă de relaţii „sus-puse“ nici în comuna Ogrezeni, acolo unde locuieşte. Şeful Poliţiei din oraşul Bolintin Vale, cel de care aparţine localitatea de domiciliu a parlamentarului, este nimeni altul decât finul său, Sorin Bugălă. Acesta din urmă are obligaţia legală de a-l supraveghea pe Păsat să nu încalce restricţiile impuse de procurorii DNA, de a nu părăsi ţara. „Voi respecta decizia procurorilor. Nu voi demisiona din Parlament pentru că mă consider nevinovat“, a spus, pentru „Adevărul de Seară“, Dan Păsat. Sorin Bugălă a refuzat să facă vreun comentariu asupra situaţiei în care se află naşul său, dar a spus că relaţia dintre ei a rămas aceeaşi. „Nu trebuie să spun cuiva care este relaţia dintre mine şi Dan Păsat. Nu e treaba nimănui şi n-am de gând să spun tuturor“, a spus Sorin Bugălă.  Cu toate că Ogrezeni face parte din jurisdicţia Poliţiei Bolintin Vale, Bugălă a negat că supravegherea lui păsat intră în atribuţiile lui. „Nu e treaba mea să-l supraveghez. Să se ocupe poliţia din localitatea de unde stă. N-am eu treabă cu asta“, a mai spus Bugălă.

Păsat trage după el

Potrivit interceptărilor convorbirilor telefonice ale deputatului de Giurgiu, anchetatorii susţin că fostul prefect şi şeful Gărzii Financiare l-ar fi ajutat pe Dan Păsat să obţină mai multe contracte cu primăriile din Giurgiu. „Habar n-am despre afacerile lui Păsat, contractele erau încheiate cu primăriile din judeţul Giurgiu, nu cu Prefectura“, a declarat Noruţ Stănişteanu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite