GIURGIU / Panică în cartierul Tineretului din cauza unui balcon prăbuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii cartierului Tineretului din Giurgiu au tras ieri seară o sperietură soră cu moartea după ce o parte a balconului unui apartament situat la etajul doi al blocului 21/613 s-a prăbuşit pe trotuar.

Incidentul s-a produs ieri seară în jurul orei 18.00, punând pe jar comunitatea din apropierea Bisericii „Sfinţii Martiri Brâncoveni”.  Din cauza vântului puternic, o parte dintre bucăţile din lemn şi geam care închideau balconul s-au prăbuşit pe trotuar cu un zgomot infernal.

De vină a fost tocăria veche şi sistemul de prindere al balconului care s-a erodat odată cu trecerea timpului. Din fericire nu au existat victime.

„De când m-am mutat eu în anii ’80 arăta aşa balconul. Nu prea era îngrijit, mai ales în ultima vreme pentru că cei care locuiesc în apartament sunt plecaţi de mai mult timp” susţine unul dintre vecinii imobilului cu probleme.

Conform spuselor acestuia, proprietarii apartamentului sunt plecaţi la muncă în străinătate, cei doi copii ai acestora locuind împreună cu bunicul într-un alt imobil din cartier.

Speriaţi de zgomot
„Eram pe partea cealaltă a blocului şi am auzit o bubuitură puternică. Am crezut că a explodat ceva. Bine că nu a fost vreun copil prin preajmă” susţine o femeie care locuieşte chiar pe scara apartamentului cu probleme.

„Am fost anunţaţi de un vecin care ne-a spus că în cartierul Tineretului este un balcon prăbuşit. Cei cinci subofiţeri care au ajuns la faţa locului au văzut că jumătate din tocărie s-a desprins de balustradă şi a căzut pe trotuar. Pentru că exista pericolul ca şi cealaltă jumătate să cadă şi să provoace accidente, angajaţii noştri au dat-o jos. Este primul caz de acest gen din ultimii patru ani de când lucrez în cadrul Inspectoratului” a declarat pentru „Adevărul” Gabriela Olexiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite