GIURGIU / Mascotele, rolele şi clovnii printre atracţiile Zilei Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţii au făcut cunoştinţă cu Giugiuca, Papucilă şi Rilă-Iepurilă
Micuţii au făcut cunoştinţă cu Giugiuca, Papucilă şi Rilă-Iepurilă

Rilă-Iepurilă, Giugiuca şi Papucilă au dat tonul distracţiei pe strada pietonală din centrul oraşului cu ocazia zilei de 1 iunie.

Copiii s-au fotografiat alături de cei trei animatori, au dansat şi s-au prins într-un trenuleţ uman pe ritmurile unor melodii celebre în rândul lor.

Înainte ca Papucilă şi compania să iasă la rampă, aproximativ 40 de elevi au participat la un concurs de role de-a lungul străzii pietonale, fiind premiaţi de către reprezentanţii Primăriei municipiului Giurgiu cu diplome, dulciuri, rucsacuri şi tricouri.

image

"La întrecerea pe role au participat elevi de la aproape toate şcolile din oraş. S-a concurat în serii de câte patru" a declarat Marian Dragomir, profesor de educaţie fizică la şcoala "Mihai Eminescu".

În jurul orei 10.30, sute de copii, cea mai mare parte formată din preşcolari, au început să vină în apropierea scenei instalate de organizatori la capătul străzii Mircea cel Bătrân acolo unde a avut loc un program artistic.

Nu au lipsit elevii cercului de muzică de la Palatul Copiilor şi nici trupele de dans "Raze Aurii" şi "Dinamic Star".

"Participăm cu 32 de elevi printre care şi campionii naţionali de juniori la gimnastică aerobică şcolară Gabriela Corcioveanu, Gabriel Cocoş şi Antonia Roşu" a spus Elena Mustea, profesor la cercul de gimnastică aerobică şi dans modern din cadrul palatului Copiilor Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite