GIURGIU / "Maestrul pensulelor", la cea de-a opta expoziţie personală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pictorul giurgiuvean Mirel Matei a organizat astăzi la Galeriile de Artă „Silvia Grosu Jelescu” din municipiu cea de-a opta expoziţie personală. Vernisarea acestei expoziţii a fost făcută de artista plastică Petra Şerbănescu şi poetul Ionel Muscalu, doi apropiaţi ai pictorului.

Expoziţia cuprinde 28 de tablouri, toate putând fi achiziţionate contra cost. De la peisaje la picturi suprarealiste şi de la nuduri la creaţii abstracte, acestea au fost realizate de tânărul pictor în ultimul an.

„Le-am realizat începând cu primăva lui 2010 folosind diferite tehnici. Am picturi în ulei dar şi lucrări în cuţit” a declarat pentru „Adevărul de Seară” Mirel Matei.

„Tablourile lui Mirel Matei sunt pline de mister el însuşi fiind un misterios. Emit căldură şi îmi provoacă o stare de linişte. Sunt lucrări echilibrate care te fac să te apropii de ele” a spus Petra Şerbănescu în deschiderea expoziţiei.

Lucrările artistului giurgiuvean vor putea fi admirate la Galeriile de Artă din centrul oraşului până pe data de 5 iunie.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite