GIURGIU / 13 medalii pentru sportivii de la CS Aquila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii de la CS Aquila Giurgiu au început în forţă anul competiţional 2011, reuşind să cucerească 13 medalii (3 de aur, 7 de argint şi 3 de bronz) la Cupa României la Kempo, competiţie care a avut loc sâmbătă la Bucureşti.

Antrenorul Ion Chelu a declarat pentru „Adevărul de Seară” că este foarte mulţumit de rezultatele obţinute de elevii săi, mai ales că 10 dintre cei 24 de sportivi aliniaţi la start de CS Aquila au participat pentru prima oară la o competiţie de asemenea anvergură.
„Începutul de an competiţional este întotdeauna important pentru că reflectă nivelul de pregătire la care se află sportivul. Sunt mulţumit de cum s-au comportat sportivii noştri, mai ales că aproape jumătate dintre ei au debutat într-o astfel de competiţie” a declarat Ion Chelu.

Iată numele sportivilor giurgiuveni care au obţinut medalii:
AUR: Ionuţ MITREA (juniori I, -60 kg), Andrei DRAGHIA (juniori II, 55 kg) şi Vlad CODRICI (juniori II, 60 kg);

ARGINT: Alexandru ŞOTROCAN (seniori, 75 kg), Alin BARBU (juniori I, 75 kg), Victor BĂLUŢĂ (juniori II, 55 kg), Cristian DĂNCESCU (juniori I, 70 kg), Şerban ROVENŢU (juniori II, 45 kg), Andrei STĂNICĂ (juniori II, 38 kg), Tiberia NEDELEA (juniori II, 40 kg);

BRONZ: Elena PĂUN (juniori II, 40 kg), Mario MATEI (juniori II, 50 kg) şi Iulian LUMÂNARE (juniori II, 40 kg).

„Cupa României” la Kempo a adus în acest an la start 182 de sportivi proveniţi de la 17 cluburi de arte marţiale din ţară. Următoarea competiţie la care sportivii de la CS Aquila vor participa, Campionatul Naţional de Wushu, va avea loc peste două săptămâni, tot în Capitală.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite