GIURGIU/ Şi-a pus frână zilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un giurgiuvean de 55 de ani şi-a încheiat socotelile cu viaţa ieri după-amiază otrăvindu-se cu lichid de frână. Daniel Mihai a fost găsit fără suflare în magazia casei părinteşti din cartierul Cărămidarii Vechi chiar de cumnatul său. Bărbatul a lăsat doar un bilet prin care îşi cerea iertare, fără să explice şi motivele gestului său.

Daniel Mihai a fost găsit fără suflare în magazia din curtea casei părinteşti, ieri după-amiază, în jurul orei 18.00. Vecinii spun despre el că era un om care găsea întotdeauna o vorbă bună pentru fiecare.
„Era un om cumsecade. N-a creat niciodată probleme, era liniştit. L-am văzut în ultimele zile venind la curte. Iar ieri am vorbit cu el în jurul orei 13.00. Părea agitat, ieşea şi intra în curte de mai multe ori. L-am văzut lucrând în magazie, dar nu mi-am imaginat că poate să facă aşa ceva“, povesteşte Sandu, unul dintre vecinii şi foştii săi angajaţi.
Daniel Mihai era un fost afacerist şi director al unei societăţi comerciale. Actualmente, bărbatul lucra în Zona Liberă Giurgiu. Era căsătorit de peste 20 de ani, avea o fată şi doi nepoţi.
Familia Mihai a deţinut un magazin de aparatură electronică, dar pe care l-a închis în urmă cu ceva timp. Soţia sinucigaşului spune că n-ar fi rămas cu datorii în urma acestuia.

Soţia nu-şi explică gestul

„Dacă s-ar fi prăbuşit în afara magazie, sau măcar să i se vadă o mână, l-aş fi observat şi aş fi sărit în ajutorul lui. El însă a căzut în interior şi cine ştie cât a durat până a fost găsit“, mai spune Sandu.

Ioana, soţia lui Daniel Mihai spune printre lacrimi că nu-şi poate explica gestul bărbatului său. S-au văzut ieri-dimineaţă, atunci când acesta a plecat în oraş să facă mai multe plăţi. De atunci femeia nu l-a mai văzut.
Ioana Mihai spune că n-a sesizat nimic suspect în comportamentul soţului şi este convinsă că la mijloc a fost o reacţie de moment. „Nu ştiu ce l-a făcut să-şi ia viaţa. Cred că a fost ceva de moment, poate a primit un telefon care l-a îngrijorat“, explică Ioana.

Bărbatul n-a lăsat familiei decât un bilet vag în care îşi cerea iertare pentru gestul său spunând că apasările l-au copleşit.
Casa în care Daniel şi-a pus capăt zilelor este cea a părinţilor în care actualmente locuiesc sora şi cumnatul său. „A venit aici în casa părintească să facă asta. A venit aici pentru că ştia că nu e nimeni acasă“, spune sora bărbatului.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite