GIURGIU: Balerinii şi sandalele „romane”, fitza verii 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia sărbătorilor pascale, giurgiuvenii au ocazia să îşi înnoiască garderoba la Târgul de Paşti, un eveniment cu vânzare ajuns la cea de-a cincea ediţie.

Producători din Alexandria, Bistriţa, Bucureşti, Buzău şi Târgu Mureş dar şi autohtoni, îşi expun până sâmbătă marfa la Galeriile de Artă “Silvia Grossu Jelescu” din centrul municipiului Giurgiu.

Pentru a-i atrage pe clienţi, firmele fac reduceri de până la 50% atât pentru articolele de încălţăminte cât şi pentru cele de îmbrăcăminte şi marochinărie.

“Participăm încă de la prima ediţie şi până acum nu ne-am plâns de lipsa vânzărilor. Avem o gamă variată de încălţăminte confecţionată exclusiv din piele naturală şi reduceri pe măsură” a declarat pentru “Adevărul de Seară” Elena Zaharia, şef deparatment al firmei bucureştene Comart.

Pantofii şi sandalele se află în topul încălţămintei solicitate de giurgiuveni, preţul lor variind între 100 şi 150 de lei. Fitza anului, în cazul doamnelor şi domnişoarelor, sunt balerinii viu coloraţi şi sandalele „romane”.

La capitolul îmbrăcăminte, cele mai multe solicitări sunt pentru hainele din piele, perfecte pentru primăvară, preţul mediu fiind de aproximativ 250 de lei.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite