GIURGIU: Daniela Crudu a vrut să renunţe la televiziune!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată în această seară în Giurgiu acolo unde a participat la un eveniment monden, Daniela Crudu a declarat că după despărţirea de emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost tentată să renunţe la cariera de televiziune.

„M-am simţit foarte rău atunci când a trebuit să renunţ la «Neatza cu Răzvan şi Dani». Nu a fost uşor să trec peste acest moment pentru că am lucrat la acea emisiune timp de trei ani. Eram bulversată, nu ştiam ce să fac. M-am gândit chiar la posibilitatea de a renunţa la televiziune” a declarat pentru „Adevărul de Seară” Daniela Crudu.

Frumoasa brunetă a revenit rapid la sentimente mai bune şi a acceptat oferta venită din partea realizatorilor emisiunii „Un show păcătos”, devenind asistenta din platou a lui Dan Capatos. „A fost o trecere bruscă, de la un matinal la cel mai vizionat night-show din România. M-am acomodat rapid şi reacţiile pozitive nu au întârziat să apară. Acum mă urmăresc mai mulţi telespectatori decât la «Neatza» pentru că atunci nu se trezea toată lumea” a mai afirmat vedeta.

Daniela Crudu a participat în această seară la un concurs de miss organizat la Giurgiu, ca reprezentantă a casei de modă “Mexton”. Aceasta a venit însoţită de tatăl său şi a urcat pe scenă prezentând o rochie pregătită special de un designer de la “Mexton”.

După ce şi-a încheiat “numărul”, Daniela Crudu a zăbovit minute în şir în culise, urmărind evoluţia fetelor care aspirau la titlul de “miss” alături de o fetiţă.

“Sunt pentru prima dată în Giurgiu, însă din păcate nu voi putea vizita oraşul pentru că în această noapte trebuie să particip alături de Mihai Mitoşeru la un eveniment asemănător care are loc în Constanţa” a spus Daniela Crudu care s-a pozat alături de candidatele concursului de miss şi le-a “vândut” câteva ponturi: “În primul rând fetele trebuie să aibă încredere în forţele lor, să îşi menţină silueta şi să muncească mult”.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite