Fotbaliştii giurgiuveni vor să "stingă" Farul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena "Marin Anastasovici" le-a purtat noroc "marinarilor" anul trecut
Arena "Marin Anastasovici" le-a purtat noroc "marinarilor" anul trecut

Astra II Giurgiu şi Farul Constanţa vor intra mai devreme în vacanţa de iarnă. Cele două formaţii se vor duela marţi, 30 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, pe terenul central din complexul sportiv „Marin Anastasovici”, în uvertura etapei a XV-a a Ligii Secunde de fotbal (Seria I).

Deşi în mod normal meciul era programat pentru data de 4 decembrie, la solicitarea clubului constănţean, oficialii Astrei II şi-au dat acordul pentru ca ultimul meci oficial al anului pentru cele două formaţii să se dispute mai devreme.
Chiar dacă reprezentanţii clubului de la malul mării au motivat faptul că doresc să îşi lase jucătorii mai devreme în vacanţă, motivul real este legat de situaţia disperată a „marinarilor”. Fără curent electric şi apă (fie ea rece sau caldă) la stadion, cea mai iubită formaţie a Dobrogei încearcă să termine cât mai repede conturile cu turul de campionat. De asemenea, gurile rele afirmă faptul că „alb-albaştrii” încearcă prin devansarea cu patru zile a meciului, să evite o eventuală neprogramare pe 4 decembrie deoarece pe 1 decembrie ar trebui să achite mai multe restanţe financiare către foşti jucători.
De cealaltă parte, giurgiuvenii vor încerca să răzbune cele două rezultate nefavorabile din sezonul trecut, atunci când au fost învinşi de Farul atât pe teren propriu (scor 0-3) cât şi în deplasare (scor 0-2).

Prima victorie din deplasare!
În urmă cu două zile, Astra II a înregistrat prima victorie din acest sezon obţinută în deplasare. Giurgiuvenii au trecut la limită, scor 2-1, de „lanterna-roşie” a Seriei I, CF Brăila. Elevii antrenorului Imilian Şerbănică au fost la un pas să piardă partida, fiind conduşi până în minutul 82 de brăileni. Adrian Senin (minutul 82 din lovitură liberă) şi Raymond Lukacs (minutul 87 după o reluare simplă din careul gazdelor) au anulat golul din minutul 40 al fundaşului Gabriel Bosoi şi au dus Astra II pe locul 8, cea mai bună clasare din actuala stagiune.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite