Fotbaliştii giurgiuveni au avut la Piatra Neamţ şansa mielului de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra II a suferit sâmbătă cea de-a patra înfrângere din acest retur de campionat. Jucătorii antrenaţi de Constantin Gache au cedat (scor 1-3) pe terenul liderului Seriei I, Ceahlăul Piatra Neamţ.

Fără niciun jucător de la prima echipă şi cu trei debutanţi, “alb-negrii” au fost pradă uşoară pentru “plăieşii” lui Costel Enache.

Gazdele au reuşit să deschidă rapid scorul, în minutul 9, prin căpitanul Eugeniu Cebotaru şi să îl majoreze, cinci minute mai târziu, prin Gafiţa. Vântul şi ploaia au mai temperat avântul jucătorilor nemţeni care n-au mai reuşit să modifice tabela până la pauză.

Oaspeţii au dat senzaţia că pot reveni în joc în minutul 48 după ce fundaşul central Şanţmare, a reuşit să reia în plasă centrarea lui Ochia.

A fost un simplu foc de paie pentru că în minutul 55 Cebotaru a reuşit “dubla” după ce a transformat un penalty acordat de arbitrul întâlnirii, stabilind scorul final.

ASTRA II Giurgiu: Dragne – Condrea (60 M. Stan), Şanţmare, Damian, V. Sandu – William, Ochia (cpt), S. Rotaru, Nemţescu (46 Cojenel) - Fonseca, Burlacu (77 Azmi) Antrenor: Constantin GACHE

După 21 de runde, Astra II se află pe poziţia a unsprezecea a clasamentului cu 26 de puncte acumulate. Alături de FC Snagov, giurgiuvenii au cea mai slabă apărare din serie, primind 37 de goluri, o medie de aproape două goluri pe meci.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite