Folkistul Tică Lumînare cântă diseară pentru giurgiuveni la “Cafeneaua Artiştilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai apreciaţi folkişti ai momentului, giurgiuveanul Tică Lumînare, va concerta din nou în oraşul natal după foarte mult timp în cadrul unui spectacol pus la cale de echipa KISS FM Giurgiu pentru a marca 25 de ani de activitate ai artistului.

Întâlnirea dintre Tică Lumînare şi fanii săi va avea loc vineri, 10 februarie, cu începere de la ora 18.00, la Cafeneaua Artiştilor din incinta teatrului “Tudor Vianu”, intrarea urmând să fie liberă.

“Aşa ceva nu am mai făcut până acum. Este un proiect al KISS FM-ului şi al lui Mugur în special. Sper ca spectacolul să iasă de calitate. Am încercat să nu mă gândesc la cât de mulţi oameni vor veni ci la ceea ce am de făcut” a declarat pentru “Adevărul” Tică Lumînare.

Acesta nu va urca pe scenă singur ci împreună cu mai mulţi prieteni alături de care a cântat în cei 25 de ani de carieră.

“Va fi vorba despre o poveste muzicală a carierei mele. Am invitat mai mulţi prieteni cu care am colaborat de-a lungul timpului urmând să punctez alături de fiecare acel moment al întâlnirii noastre” a mai spus Tică Lumînare.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite