Florin Piersic, oaspete de legendă: „Abia aştept să ajung cu acest trofeu la o televiziune şi să spun «crăpaţi de ciudă»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Teatrului Valah Giurgiu, Mircea M. Ionescu i-a făcut o surpriză actorului Florin Piersic la sfârşitul piesei de teatru „Străini în Noapte”. Managerul instituţiei de cultură i-a oferit acestuia distincţia „Oaspeţi de legendă”.

Gestul directorului Teatrului Valah Giurgiu de a-i oferi lui Florin Piersic distincţia „Oaspeţi de legendă” l-a lăsat pe actor fără cuvinte preţ de câteva minute. Extrem de emoţionat de trofeul primit, Florin Piersic l-a stâns la piept şi l-a sărutat, mulţumind publicului giurgiuvean pentru primire, dar şi prietenului său Mircea M. Ionescu pe care îl ştie din 1992, atunci când acesta din urmă a realizat o recenzie, La New York, după un recital al lui Florin Piersic.

„M-am gândit că acest trofeu este un mod de a-i răsplăti onoarea pe care ne-a făcut-o venind la Giurgiu, e o onoare pentru publicul şi teatrul giurgiuvean”, a spus Mircea M.Ionescu.

„Sunt flatat de acest titlu. Abia aştept să ajung cu acest trofeu la o televiziune şi să spun «crăpaţi de ciudă» La un aşa cadou, nu mă aşteptam, e nemaipomenit”, a spus Florin Piersic.

Distincţia „Oaspeţi de legendă” a mai fost oferită până acum maestrului Radu Beligan care a sărutat de mai multe ori trofeul în faţa publicului giurgiuvean.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite