Filme cu mesaj antidrog, mărturii ale unor foşti consumatori şi dezbateri, modalităţile de combatere a consumului de etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Antidrog Giurgiu a demarat joi, 27 octombrie, o sesiune de activităţi de prevenire a consumului de etnobotanice, acţiuni derulate atât în rândul elevilor de gimnaziu dar şi printre liceenii giurgiuveni.

Activităţile derulate de Centrul de Prevenire şi Consiliere Antidrog (CPCA) Giurgiu se întind până la sfârşitul lunii, pe 31 octombrie. Incluse în campania „Absentul”, activităţile se derulează sub sloganul „Este mutarea ta. Fără etnobotanice”.

Prima întâlnire are loc astăzi la şcoala generală numărul 4 „Mihai Eminescu”, vineri, reprezentanţii CPCA merg în rândul elevilor de la liceul Tudor Vianu, urmând ca pe 31 octombrie, elevii de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” să stea de vorbă cu specialiştii Centrului Antidrog.

În cadrul întâlnirilor, elevii vor viziona spotul campaniei „Absentul”, vor primi informaţii desore noile subtanţe existente pe piaţă şi efectele consumului, vor urmări două filme cu mesaj antidrog. Dezbaterile pe marginea temei activităţilor vor fi nelipsite astfel că reprezentanţii CPCA vor răspunde tuturor întrebărilor elevilor.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite