Familia şi prietenii nu l-au uitat pe Mario Gogoaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Gogoaşă
Mario Gogoaşă

În această lună se împlineşte un an şi jumătate de la trecerea bruscă în nefiinţă a lui Mario Gogoaşă în urma unui accident de circulaţie. Mario avea 21 de şi era student în anul II la Facultatea de Drept. Visul său de a deveni avocat a fost curmat brusc pe şoseaua Bucureşti în apropierea sediului Jandarmeriei Giurgiu.

„Fiul meu era un perfecţionist şi de o bunătate ieşită din comun. Făcea totul ca să îşi ajute prietenii, era deosebit de altruist” afirmă Vali, mama tânărului. La rândul lor, prietenii nu l-au uitat.
Aceştia au amenajat în apropierea locului accidentului un mic „altar” care să le aducă aminte de Mario. Fotografia, lumânările şi florile sunt schimbate în permanenţă. La fel s-a întâmplat şi pe 29 august atunci când Mario ar fi împlinit 23 de ani.

Dansator desăvârşit

Printre pasiunile tânărului se numărau fotbalul (era dinamovist înrăit) şi dansul. „Era plin de viaţă, nu-l vedeai niciodată trist. Iubea foarte mult fotbalul, făcea parte din galeria echipei locale, Dunărea Giurgiu. De asemenea îi plăcea foarte mult să danseze. Era sufletul petrecerilor” a mai spus mama.
Prietenii îşi aduc aminte cu plăcere de tânărul care reuşea de fiecare dată să îi facă să zâmbească. „Era cuminte, era deştept, avea toate calităţile. Nu avea nimeni ce să zică de rău despre Mario” afirmă Natalia, cea care alături de Elena şi Dana au fost printre cele mai vechi prietene ale băiatului.
„Pe Mario îl vom iubi mereu. Este îngerul nostru. Pentru noi, ca părinţi, el încă este viu” este mesajul celor care l-au crescut pe Mario.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite